Вклад “Подвійний результат” від OTP Group. В очікуванні нового періоду розміщення

Наприкінці травня, вже дев’ятий рік поспіль ОТП Капітал разом з ОТП Банк запропонують своїм клієнтам сумісний «гібридний» фінансовий продукт. Історія походження такого продукту почалася у середині двохтисячних. Саме тоді в Угорщині компанія OTP Fund Management Hungary та OTP Bank Hungary вперше вирішили поєднати звичайний банківський депозит та інвестиційний фонд – так з’явився «подвійний» продукт.

Особливість вкладу «Подвійний результат»  – у поєднанні двох інструментів з різними термінами інвестування: 3-х місячного депозиту в ОТП Банк та інвестиції терміном 12 місяців у пайовий інвестиційний фонд (ПІФ) від ОТП Капітал. Таке поєднання інструментів дає консервативно налаштованим клієнтам не тільки можливість отримати підвищену ставку за депозитом, але й можливість «спробувати» інвестування в ПІФ. Чому саме «спробувати»? Тому що для пересічного громадянина в Україні інвестування коштів у ПІФ здається чимось складним та нереальним. Однак, після отримання першого ж досвіду клієнти отримують задоволення не тільки від процесу, а ще й від результату.

Якщо говорити про ефективність такого вкладу, то історично депозитна частина вкладу приносила інвесторам на 2-5% вище дохідності, ніж за стандартним депозитом в ОТП Банк з таким же періодом розміщення. Що ж стосується фонду, то його дохідність завжди перевищувала дохідності річних депозитів від ОТП Банк та інших провідних банків країни.

Два роки тому  фонд переформатував спосіб виплати прибутків учасникам, зменшивши податкове навантаження. Тепер учасники фонду щороку отримують дохід у вигляді дивідендів, який у порівнянні зі звичайним інвестиційним доходом оподатковується вдвічі меншою ставкою – 9%. Таке нововведення інвестори сприйняли позитивно. По-перше, вони сплачують значно менше податків. По-друге, у них немає необхідності виходити з фонду. Вони можуть залишатися у фонді на довгий період, при цьому щорічно отримувати свій прибуток.

Отже, що отримує клієнт, який інвестує у вклад «Подвійний результат»? Він отримує інвестицію, яка складається з двох рівних частин, розміщених на депозит та в інвестиційний фонд, з різними інвестиційними періодами, а також з вдвічі меншими податками по частині, що інвестована до фонду. Ось такі переваги сумісного продукту від ОТП Капітал та ОТП Банк. Один вклад – «Подвійний результат».

 

Пайовий недиверсифікований закритий інвестиційний фонд «ОТП Подвійний результат» ТОВ «КУА «ОТП Капітал», код ЄДРІСІ 23200471. Свідоцтво про реєстрацію випуску інвестиційних сертифікатів № 001181, дата видачі 22.03.2017 р. Свідоцтво про внесення відомостей про інститут спільного інвестування до Єдиного державного реєстру інститутів спільного інвестування №00471 від 11.01.2017 р., строк діяльності інституту спільного інвестування – 10 років з дати реєстрації Фонду у ЄДРІСІ.Із проспектом емісії ПНЗІФ «ОТП Подвійний результат» можна ознайомитись за місцезнаходженням ТОВ «КУА «ОТП Капітал»: м. Київ, вул. Фізкультури, 28Д або на веб-сторінці: www.otpcapital.com.ua.

ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ЄДРПОУ 35290039, Ліцензія НКЦПФР на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) АД №075876 від 28.09.2012 р., строк дії ліцензії: з 29.09.2012 р. – необмежений.

Увага: прибутковість інвестицій здійснених на фондовому ринку може збільшитись або зменшитись, результатами інвестування в минулому не гарантуються доходи в майбутньому. Держава не гарантує прибутковість інвестицій на фондовому ринку. ТОВ «КУА «ОТП Капітал» не гарантує розмір прибутковості інвестиційних інструментів, вказаних у цьому матеріалі.

Інші новини

14.05.2020
Рубрика OTP Capital: Погляд на актуальні події Шановні інвестори та вкладники! Традиційно ми публікуємо наші оперативні повідомлення стосовно бачення поточної...
Читати більше
24.04.2020
В четвер, 23 квітня, НБУ прийняв естафету більшості центральних банків світу з підтримки економіки і понизив облікову ставку на 2...
Читати більше
22.04.2020
Рубрика OTP Capital: Погляд на актуальні події Шановні інвестори та вкладники! Традиційно ми публікуємо наші оперативні повідомлення стосовно бачення поточної...
Читати більше