Мріяти легко! OTP Kids – інвестиції для дітей та їхніх батьків

Компанія «ОТП Капітал» вперше в Україні презентує інвестиційний інструмент для накопичення коштів для дітей. Оформлення сертифікатів інвестиційного фонду OTP Kids можливе, як на батьків, так і на саму дитину.

Інвестиційна стратегія фонду націлена на використання усіх можливих фінансових інструментів, що дозволені законодавством, для досягнення найкращих інвестиційних результатів. Передбачається, що 50% коштів будуть розміщувати на депозит в ОТП Банку для забезпечення стабільного гарантованого доходу. Інші 50% інвестуватимуться в інструменти фондового ринку, що дозволять максимізувати дохідність інвестиції при прийнятному рівні ризику. Наприклад, у короткостроковій перспективі – у державні та корпоративні облігації, а згодом – в акції, деривативи тощо. Також передбачається частковий або повний перехід у валютні інструменти в період очікування девальвації національної валюти.

«Лінійка наших інвестиційних продуктів включає інвестиційні та пенсійні фонди, що мають різні стратегії та цілі. Прийшов час подбати і про одну з найбільших цінностей життя – наших дітей. Виховання дитини є чи не найдорожчим «проектом» у житті людини і без правильного планування та накопичення коштів успішно реалізувати його майже неможливо. Тому ми пропонуємо скористатися OTP Kids і, наприклад, створити освітній фонд вашій дитини для навчання в найкращих університетах України та світу. Саме так, як це роблять в інших країнах світу», – говорить Наталя Меженська, генеральний директор компанії з управління активами «ОТП Капітал».

Для батьків фонд надає можливість сформувати певний стартовий капітал для дитини: на навчання, купівлю житла, власну справу чи будь-які інші потреби або мрії дитини. Також батьки за допомогою цього інструменту можуть долучити своїх дітей до інвестицій та навчити фінансовій грамоті. Діти, що мають у своєму розпорядженні вільні кошти, можуть безпечно отримати цікавий перший досвід в інвестуванні та примножити власний перший капітал.

«На банківському ринку України майже немає довгострокових інструментів накопичення для дітей та ще з ринковою дохідністю. Тому ми разом з ОТП Капітал вирішили впровадити такий фонд, що надає додаткові можливості для наших клієнтів та доступний у всіх відділеннях ОТП Банку», – говорить Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк», який відповідає за роздрібний бізнес.

Купівля інвестиційних сертифікатів OTP Kids можлива в будь-який робочий день, продаж – в будь-який момент, але не раніше ніж через рік після інвестиції. Таким чином, інвестори мають у своєму розпорядженні довгострокову ліквідну інвестицію з правом поповнення та зняття у будь-який момент.

Дізнатися більше про інвестиційні фонди під управлінням «ОТП Капітал» можна в усіх відділеннях ОТП Банку, на сайті www.otpcapital.com.ua або за телефоном 044 492 34 69.

Компанія з управління активами «ОТП Капітал» була заснована в липні 2007 року та стала другим, після АТ «ОТП Банк», представником OTP Group в Україні. Компанія надає широкий спектр інвестиційних послуг високої якості, як корпоративним клієнтам, так і приватним особам, і є одним із лідерів на ринку колективного інвестування. Під управлінням КУА «ОТП Капітал» знаходяться 7 публічних інвестиційних фондів, 7 венчурних фондівактиви страхових компаній, а також 3 недержавних пенсійних фонди. Активи під управлінням – 2 млрд. грн.

Акціонерне товариство «ОТП Банк» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах FacebookTwitter, YouTubeInstagramTelegram.

 

Увага: прибутковість інвестицій, що здійсненні на фондовому ринку, може збільшитись або зменшитись; результатами інвестування в минулому не гарантуються доходи в майбутньому. Держава не гарантує прибутковість інвестицій на фондовому ринку. ТОВ «КУА «ОТП Капітал» не гарантує розмір прибутковості інвестиційних інструментів, вказаних у даному інформаційному повідомленні.

Інші новини

27.09.2019
Відповідно до постанов НБУ №162 від 28.12.2018 та №41 від 22.02.2019 всі банки України мають відкривати нові рахунки у стандарті...
Читати більше
06.09.2019
ОТП Банк та ОТП Капітал пропонують спільний акційний продукт – вклад «ОТП Подвійний», що поєднує 3-місячний депозит від ОТП Банку та...
Читати більше
28.05.2019
Компанія з управління активами «ОТП Капітал» спільно з ОТП Банком пропонують акційний вклад «Подвійний результат», який складається з банківського депозиту та...
Читати більше